0518-41 27 63
De Stelling 5A, 9172 GV Ferwert
0518-41 27 63
De Stelling 5A, 9172 GV Ferwert

Garantie

Wij aangesloten bij de FOCWA. Hierdoor bent u verzekerd van:

  • Kwaliteit 
  • Goed opgeleid personeel 
  • Optimale bedrijfsuitrusting 
  • Garantie op uitgevoerde werkzaamheden 
  • Uitstekende service

FOCWA-bedrijven houden zich aan alle wettelijke eisen op het gebied van Arbozorg en Milieu.

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn hebben wij ons geconformeerd aan een aantal extra eisen van de FOCWA, waardoor wij ons Eurogarantbedrijf mogen noemen. Naast bovenstaande garanties bent u ook nog eens verzekerd van het volgende:

Infusing colour into the night, Bibiba radiates in two Louboutin Damen Schuhe versions, a sunny yellow Full Moon veau velours and a chatty Disco Square print on a glitzy Full Moon nappa pepite heel. Cruising underfoot in her Corvette, round-toe louboutin damen schuhe pushes the pedal to the metal on a new last, in glossy Full Moon and strawberry pink Fraise patent. Pulling out all the stops, Bibibaby rocks contrasting pyramid stud accent upon a clear Lucite heel.

  • Er is altijd vervangend vervoer beschikbaar. Zo blijft u mobiel. 
  • Wij geven vier jaar garantie *), zwart op wit, met behulp van het FOCWA 4 jaar Garantiebewijs, op alle gerepareerde carrosseriedelen.

* Alle reparaties worden uitgevoerd met minimaal 4 jaar FOCWA garantie op plaat- en spuitwerk. Deze vorm van garantie is te vergelijken met merkgarantie. Dit betekent dat de schade door of onder supervisie van de dealer hersteld wordt, conform de hoge eisen die automobielfabrikanten hieraan stellen. Dit is voor u het tastbare bewijs dat zijn/haar kostbare bezit is hersteld volgens fabrieksspecificaties, dat hierbij orginele onderdelen gebruikt zijn en dat de waardedaling van de auto zo veel mogelijk word beperkt.

Geschillen
Een belangrijke toegevoegde waarde van het FOCWA Garantiebewijs is de daarin opgenomen geschillenregeling. Hoewel de meeste geschillen doorgaans in goed overleg worden opgelost, hebben particulieren ook nog de mogelijkheid bindend advies te vragen bij de ANWB-FOCWA Geschillencommissie. In de Geschillencommissie hebben zitting: een onafhankelijk voorzitter, een deskundige van de ANWB, een deskundige van FOCWA en een benoemde secretaris.

» Meer informatie over de FOCWA Eurogarantbedrijven

Actueel



Spuiten is dé manier om uw interieur een compleet nieuwe uitstraling te geven!

Wij doen meer dan alleen schadeherstel. Samen met ons team beschikken wij over alle kennis en expertise voor het aanbrengen van een coating op de meest uiteenlopende objecten in hanteerbaar formaat. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld: meubels, keukens, radiatoren, deuren, kozijnen en kasten.

Lees meer

Nieuwe website online
Geplaatst op: 20-04-2015

Sinds vandaag is onze nieuwe responsive website online. De website is op alle media te bekijken, van PC en tablet tot smartphone, zonder dat dit ten koste gaat van de leesbaarheid en functionaliteit.
Heeft u vragen op opmerkingen, laat het ons weten via info@autoschadeferwert.nl.

Lees meer
WIJ BELLEN U!
Vul uw gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

maar u kunt ons natuurlijk ook bellen:
Tel: 0518-41 27 63
of u komt langs:

Univé
Interpolis
Focwa
Aegon
© Bosma Autoschade Ferwert BV
Realisatie: Insite Design vorm en code