0518-41 27 63
De Stelling 5A, 9172 GV Ferwert
0518-41 27 63
De Stelling 5A, 9172 GV Ferwert

Schade melden

Als u autoschade heeft opgelopen zullen wij u zo snel mogelijk en tegen zo laag mogelijke kosten weer op de weg helpen. Om dit te realiseren is het volgende van belang:
  • De schade melden bij ons
  • Het taxeren van de schade
  • Vervangend vervoer
  • Aflevering
  • Betaling

De schade melden bij ons 

U meldt uw schade telefonisch, via het contactformulier op deze site of u komt bij ons langs in Ferwert. 
Neem de volgende documenten mee: 
- Kentekenbewijs 1 en 2 
- Groene kaart

Het taxeren van de schade 

Als u uw auto brengt zullen we direct de schade taxeren. Als de schade niet gedekt wordt door uw verzekering of u kunt het niet verhalen op de tegenpartij, hoort u direct wat de kosten zijn van de reparatie. 

Taxatie 

Indien de kosten worden gedekt door een verzekeraar zal in veel gevallen een expert van de verzekeringsmaatschappij in samenspraak met de reparateur, een schaderapport opmaken door middel van het erkende Audatex-systeem.

Gratis vervangend vervoer 

Indien u dit wenst, kunnen wij zorgen voor vervangend vervoer.

Start van de reparatie 

We zullen de reparatie starten nadat we de kosten van de autoschade hebben afgestemd met de betalende partij. Dit kunt u zijn, als eigenaar van de auto, maar ook een lease- of verzekeringsmaatschappij. Zodra er toestemming is van alle betrokken partijen beginnen wij met het herstel van de autoschade louboutin stiefel.

Aflevering 

Als u uw auto brengt voor reparatie maken wij een afspraak wanneer deze weer klaar is. Wij zullen u bellen als u uw auto weer kunt ophalen.

Betaling 

Als u een Casco-verzekering heeft kunnen wij een akte van cessie opmaken. Samen met het schaderapport sturen wij dit op naar uw verzekering, die het schadebedrag aan ons zal betalen. U heeft er geen omkijken naar. 
Als u niet Casco verzekerd bent moet u de schade zelf betalen. Als u de schade kunt verhalen op de tegenpartij zal de verzekering het schadebedrag uitkeren als alle administratieve procedures zijn afgehandeld.

Heeft u nog vragen over het melden en afhandelen van een schade, aarzel niet om te bellen of langs te komen. Wij beantwoorden graag al uw vragen. Ook kunt u het contactformulier op onze site gebruiken om uw vragen te stellen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren. 

ActueelSpuiten is dé manier om uw interieur een compleet nieuwe uitstraling te geven!

Wij doen meer dan alleen schadeherstel. Samen met ons team beschikken wij over alle kennis en expertise voor het aanbrengen van een coating op de meest uiteenlopende objecten in hanteerbaar formaat. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld: meubels, keukens, radiatoren, deuren, kozijnen en kasten.

Lees meer

Nieuwe website online
Geplaatst op: 20-04-2015

Sinds vandaag is onze nieuwe responsive website online. De website is op alle media te bekijken, van PC en tablet tot smartphone, zonder dat dit ten koste gaat van de leesbaarheid en functionaliteit.
Heeft u vragen op opmerkingen, laat het ons weten via info@autoschadeferwert.nl.

Lees meer
WIJ BELLEN U!
Vul uw gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

maar u kunt ons natuurlijk ook bellen:
Tel: 0518-41 27 63
of u komt langs:

Univé
Interpolis
Focwa
Aegon
© Bosma Autoschade Ferwert BV
Realisatie: Insite Design vorm en code