0518-41 27 63
De Stelling 5A, 9172 GV Ferwert
0518-41 27 63
De Stelling 5A, 9172 GV Ferwert

Méér dan alleen een kleurtje

Is uw keuken aan vernieuwing toe?
U kunt deze laten spuiten in iedere gewenste kleur.

Bosma Autoschade te Ferwert BV doet meer dan alleen schadeherstel. Samen met ons team beschikken wij over alle kennis en expertise voor het aanbrengen van een coating op de meest uiteenlopende objecten in hanteerbaar formaat. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld: meubels, keukens, radiatoren, deuren, kozijnen en kasten. Of het nu gaat om hout, MDF, plastic, aluminium, metaal, rvs, messing of polyester: wij kunnen alle materialen voorzien van een coating in de kleur die u wenst, er is verrassend veel mogelijk.  Alle Spuitwerk van Autoschade Ferwert wordt in een spuitcabine gespoten om zo het beste resultaat te behalen, strak en stofvrij. Wij leveren keurig vakwerk. Toepassing van de beste materialen, gegarandeerd jarenlang plezier door de sterke 2 componenten laklaag. 
Geen verkleuring zoals bij een gewone verfbehandeling.

 
voor
  
na


Hoe wij te werk gaan? 
Wij komen graag bij u thuis zodat we de huidige situatie en uw keuken goed kunnen bekijken en een advies op maat kunnen geven.


Een oude keuken opknappen is veel voordeliger dan een geheel nieuwe keuken te installeren, terwijl het eindresultaat in veel gevallen hetzelfde kan zijn. Groot voordeel is dat u geen breek- en hakwerk heeft en dat u geen aanpassingen aan elektra hoeft te doen, waardoor uw keuken snel en eenvoudig een nieuwe uitstraling heeft.

Vuil afstotend, eenvoudig te reinigen en antistatisch!

In de loop der jaren hebben wij ruime ervaring opgedaan met het omkleuren van keukens etc., gemaakt van de meest uiteenlopende materialen. Ook als de plastic laag of folie loslaat kunnen wij uw keuken overspuiten in onze spuiterij.      
De folie wordt door ons verwijderd van de keukenkast deurtjes en op de kale MDF deurtjes spuiten wij dan een paar lagen lak, zodat de keuken er weer als nieuw uitziet. Een ander voordeel is dat de moeilijk schoon te maken folie is vervangen door makkelijker te reinigen lak.

Betaalbare prijzen
„mooi hoeft niet duur te zijn“

Alle keukens komen voor deze behandeling in aan-merking, of het nu om een foliefront, massief houten front of een melamine front gaat. U kunt kiezen uit mat, zijdeglans, hoogglans of metallic lak. De lak die wij hiervoor gebruiken is een sterke lak van Nexa. 
Deze lak is een zeer harde lak die bovendien vuil afstotend, eenvoudig te reinigen en antistatisch is. En niet te vergelijken is met de, in de bouwmarkt verkrijgbare,  spuitbussen of verf in potten.

 

Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.
Neem vrijblijvend contact met ons op.

ActueelSchadeherstel en je autoverzekering

Heeft u vragen over vergoedingen van schade bij een allrisk-, beperkt casco- of WA-verzekering?
Dit overzicht geeft inzicht geeft in de verschillen.
 

Lees meer

Spuiten is dé manier om uw interieur een compleet nieuwe uitstraling te geven!

Wij doen meer dan alleen schadeherstel. Samen met ons team beschikken wij over alle kennis en expertise voor het aanbrengen van een coating op de meest uiteenlopende objecten in hanteerbaar formaat. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld: meubels, keukens, radiatoren, deuren, kozijnen en kasten.

Kijk ook op www.bosmakeukenrenovatie.nl

Lees meer
WIJ BELLEN U!
Vul uw gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

maar u kunt ons natuurlijk ook bellen:
Tel: 0518-41 27 63
of u komt langs:

Univé
Interpolis
Interpolis
Focwa
Aegon
Univé
©2024 Bosma Autoschade Ferwert BV
Realisatie: Insite Design vorm en code