0518-41 27 63
De Stelling 5A, 9172 GV Ferwert
0518-41 27 63
De Stelling 5A, 9172 GV Ferwert

Schadeherstel

Het herstelproces van uw auto bestaat uit een aantal stappen:
  • Demontage
  • Richten
  • Vervangen onderdelen
  • Plaatwerk behandelen
  • Voorbewerking
  • Kleurvoorbereiding
  • Spuiten
  • Afmonteren en kwaliteitscontrole.
  • Afleveren

Demontage: 

We beginnen het herstel van de autoschade met het demonteren van de beschadigde onderdelen.

Richten: 

Als uw auto forse schade heeft opgelopen, is het mogelijk dat uw auto opnieuw 'gericht' moet worden. We stellen de maatvoering af op de door de fabrikant opgegeven waarden met behulp van richtbanken en uitlijnapparatuur.

Vervangen onderdelen: 

Sommige onderdelen kunnen niet gerepareerd worden, en zullen vervangen moeten worden. U bepaalt of u originele, merkloze of gebruikte onderdelen wilt gebruiken om de beschadigde delen te vervangen. Uw keuze kan u veel geld besparen, en het verschil betekenen tussen economisch total-loss of niet.

Plaatwerk behandelen: 

Wij verzorgen het plaatwerken of uitdeuken van beschadigde plaatdelen. Wij herstellen ook kunststofdelen zoals bumpers en spoilers, zodat deze niet vervangen hoeven te worden. Het is zelfs mogelijk plaatdelen uit te deuken zonder dat deze daarna gespoten hoeven te worden (restylen). Dat is beter voor het milieu en uw portemonnee.

Voorbewerking: 

Na het behandelen van het plaatwerk wordt de auto gereedgemaakt voor de spuiterij. Hierbij worden de niet te spuiten delen afgeplakt. De gerepareerde of nieuwe delen worden geschuurd en voorzien van grondlak.

Kleurvoorbereiding: 

Aan de hand van de kleurnummers in de auto worden de bijbehorende stalen opgezocht in de computer. Op basis van het recept in de computer wordt de kleur gemengd in de verfmengmachine.

Spuiten: 

De autospuiter brengt in de spuitcabine zorgvuldig de nieuwe laklagen aan. Na het spuiten wordt de spuitcabine verhit voor het drogen van de nieuwe lak.

Afmonteren en kwaliteitscontrole: 

Als de auto de spuiterij heeft verlaten, worden de nog resterende onderdelen gemonteerd en krijgen nieuwe plaatdelen een anti-corrosie behandeling. De laatste kwaliteitscontrole vindt plaats en uw auto wordt schoongemaakt voor aflevering.

Afleveren: 

Als de auto klaar is, nemen wij contact met op. Wij informeren wij u bij aflevering over de uitgevoerde werkzaamheden. www.listelectronics.com

ActueelSpuiten is dé manier om uw interieur een compleet nieuwe uitstraling te geven!

Wij doen meer dan alleen schadeherstel. Samen met ons team beschikken wij over alle kennis en expertise voor het aanbrengen van een coating op de meest uiteenlopende objecten in hanteerbaar formaat. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld: meubels, keukens, radiatoren, deuren, kozijnen en kasten.

Lees meer

Nieuwe website online
Geplaatst op: 20-04-2015

Sinds vandaag is onze nieuwe responsive website online. De website is op alle media te bekijken, van PC en tablet tot smartphone, zonder dat dit ten koste gaat van de leesbaarheid en functionaliteit.
Heeft u vragen op opmerkingen, laat het ons weten via info@autoschadeferwert.nl.

Lees meer
WIJ BELLEN U!
Vul uw gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

maar u kunt ons natuurlijk ook bellen:
Tel: 0518-41 27 63
of u komt langs:

Univé
Interpolis
Focwa
Aegon
© Bosma Autoschade Ferwert BV
Realisatie: Insite Design vorm en code