0518-41 27 63
De Stelling 5A, 9172 GV Ferwert
0518-41 27 63
De Stelling 5A, 9172 GV Ferwert

Over ons

Welkom op de website van Bosma Autoschade Ferwert. Begonnen als onderdeel van Autobedrijf van der Meij en sinds begin 2008 een zelfstandig bedrijf. Wat niet veranderd is, is de klantgerichtheid en het vakmanschap.

Bosma Autoschade Ferwert combineert een optimale service met de meeste moderne apparatuur en de nieuwste technieken. Bij ons wordt uw auto met behulp van computergestuurde apparatuur (waaronder een Audatex terminal met Audacom en Auda-image) onder de "loep" genomen en de schade haarscherp vastgesteld. Ook vierwiel-uitlijnapparatuur met printer en gehomologeerde meet- en richtapparatuur vindt u op deze geavanceerde schade-afdeling.

Door de samenwerking met Autobedrijf van der Meij te intensiveren ontstaan er voor klanten veel voordelen. Onderhoud en schadereparatie kunnen nu indien mogelijk  samengevoegd worden  tot 1 handeling waardoor de klant de auto niet langer dan noodzakelijk kwijt is.

Niet voor niets is Bosma Autoschade Ferwert een officiële FOCWA eurogarant bedrijf waar gerenommeerde verzekeraars kind aan huis zijn. Is de schade eenmaal hersteld, dan vindt de finishing-touch plaats. In de milieu-vriendelijke spuiterij worden de wagens voorzien van een nieuw "jasje", gespoten in de originele kleur van de auto.

ActueelSchadeherstel en je autoverzekering

Heeft u vragen over vergoedingen van schade bij een allrisk-, beperkt casco- of WA-verzekering?
Dit overzicht geeft inzicht geeft in de verschillen.
 

Lees meer

Spuiten is dé manier om uw interieur een compleet nieuwe uitstraling te geven!

Wij doen meer dan alleen schadeherstel. Samen met ons team beschikken wij over alle kennis en expertise voor het aanbrengen van een coating op de meest uiteenlopende objecten in hanteerbaar formaat. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld: meubels, keukens, radiatoren, deuren, kozijnen en kasten.

Kijk ook op www.bosmakeukenrenovatie.nl

Lees meer
WIJ BELLEN U!
Vul uw gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

maar u kunt ons natuurlijk ook bellen:
Tel: 0518-41 27 63
of u komt langs:

Univé
Interpolis
Interpolis
Focwa
Aegon
Univé
©2024 Bosma Autoschade Ferwert BV
Realisatie: Insite Design vorm en code