0518-41 27 63
De Stelling 5A, 9172 GV Ferwert
0518-41 27 63
De Stelling 5A, 9172 GV Ferwert

Verfsysteem NEXA Autocolor

NEXA AUTOCOLOR® is een merk van PPG Industries, marktleider op het gebied van coatings. Duurzaam ondernemen is een voorwaarde voor succes. Daarom is duurzaamheid bij PPG Industries al jaren een begrip. Wij nemen onze verantwoordelijkheid voor het beschermen van het milieu en onze directe leefomgeving. Wij zijn ervan overtuigd dat onze visie op duurzaamheid, zowel voor ons bedrijf als onze wereld heel goed samengaan.

We doen voortdurend onderzoek naar innovatieve milieubesparende producten om het milieu zo min mogelijk te belasten. Zo waren wij bijvoorbeeld al ruim voordat de Europese regelgeving werd aangescherpt, één van de pioniers op het gebied van producten met een laag gehalte aan vluchtige organische stoffen (VOS). Niet zo verwonderlijk dus dat onze verantwoordelijkheid voor duurzaam produceren blijkt uit de hoge kwaliteit die onze laksystemen hebben.

Met de producten van Nexa Autocolor bereiken onze relaties het hoogst haalbare niveau in duurzaamheid op het gebied van:
  • minimale uitstoot vluchtige stoffen
  • gebruik van duurzame materialen
  • verminderen van energieverbruik
  • verminderen van chemisch afval
Voorbeelden hiervan zijn:

AQUABASE® Plus - Een toonaangevend watergedragen laksysteem, vermindert de uitstoot van vluchtige stoffen met 93% in vergelijking met conventionele systemen.
Eco+ Primer Surfacer P565-4475 - De eerste primer ter wereld die gerecycled plastic als grondstof heeft. Plastic dat anders jaren op de vuilnisbelt zou hebben gelegen.
P190-6659 Express Clear - Een optimaal herstelsysteem met de mogelijkheid om slechts 10 minuten geforceerd te drogen. Dit bespaart tijd en energie.

ActueelSpuiten is dé manier om uw interieur een compleet nieuwe uitstraling te geven!

Wij doen meer dan alleen schadeherstel. Samen met ons team beschikken wij over alle kennis en expertise voor het aanbrengen van een coating op de meest uiteenlopende objecten in hanteerbaar formaat. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld: meubels, keukens, radiatoren, deuren, kozijnen en kasten.

Lees meer

Nieuwe website online
Geplaatst op: 20-04-2015

Sinds vandaag is onze nieuwe responsive website online. De website is op alle media te bekijken, van PC en tablet tot smartphone, zonder dat dit ten koste gaat van de leesbaarheid en functionaliteit.
Heeft u vragen op opmerkingen, laat het ons weten via info@autoschadeferwert.nl.

Lees meer
WIJ BELLEN U!
Vul uw gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

maar u kunt ons natuurlijk ook bellen:
Tel: 0518-41 27 63
of u komt langs:

Univé
Interpolis
Focwa
Aegon
© Bosma Autoschade Ferwert BV
Realisatie: Insite Design vorm en code